dissabte, 9 de desembre del 2017

Primera parada

Us deixe dos imàtgens de les obres amb què participe en l'exposició que l'Escola de Plàstica Experimental A. Vives ha muntat en el Centre d'Art l'Estació de Dénia (c. de Calderon, 2). Podreu visitar-la fins l'endemà de Reis, de 10 a 13 h i de 16 a 20 h (tanquen el dia de Nadal i el primer d'any).

Atrapades I i Atrapades II
Com explica Ginestar en la introducció del catàleg, en aquestes dos obres reflexione sobre el concepte opressor burca tant en la societat musulmana com sota el consumisme a ca nostra.

Finalment, però que no servisca d'excusa per no anar-hi 😉, ací teniu l'enllaç del catàleg que ha imprés l'Ajuntament de Dénia i en què podreu mirar les obres de les companyes i dels companys de l'Escola que també hi han participat: Pep Aguilar, Lizbeth Bells, Pepa Caselles, Mª José Cholbi, Anna Climent, Juan Escolano, Empar Escrivà, Fauser, Mar Fornés, Conchi García, Fina Gilabert, Mónica Gómez, Blanca Hernando, Mari Marí, Manuela Paszkowsky, Mª Isabel de Piero, Mariví Puigcerver, Genoveva Regidor, Joan Roselló, Said ben Salah, Osvaldo Sánchez i Isabel Soler.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada